Sucevenii au datorii de 18 milioane de lei la întreţinere şi riscă să rămână fără căldură

Postat la 19 decembrie 2012 13 afişări

Prefectul de Suceava Florin Sinescu a avertizat, marţi, locuitorii municipiului Suceava ale căror apartamente sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare că riscă să rămână fără căldură şi apă caldă dacă nu-şi plătesc facturile.

Sinescu a avut, marţi, o întâlnire cu reprezentanţii Unicom Holding SA, furnizorul de cărbune al Termica SA Suceava, pentru a analiza, împreună cu primarul Sucevei Ion Lungu, directorul Termica SA Ovidiu Dumitrescu şi administratorul public al judeţului Lăcrămioara Loghin, situaţia privind plăţile pe care societatea de termoficare suceveană le are pentru cărbunele livrat şi identificarea unor posibilităţi reale de finanţare. Prefectul a arătat că Termica SA Suceava a contractat 90.000 de tone de cărbune de la furnizor, din care au fost livrate până acum 79.000 de tone, şi este în imposibilitatea de a-şi achita plăţile către furnizor.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suceava,
intretinere,
caldura,
actualitate,
facturi,
plata
/actualitate/sucevenii-au-datorii-de-18-milioane-de-lei-la-intretinere-si-risca-sa-ramana-fara-caldura-10401973
10401973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.