Succesul tancului lui Putin care ar trebui să dea clase vehiculelor blindate occidentale a început cu un eşec - VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 08 mai 2015 9272 afişări

La Moscova pregătirile pentru parada de sâmbătă 9 mai sunt în toi, tancul T-14 Armata urmând a fi principala vedetă a spectacolului. Tancul a fost prezentat drept superior maşinilor de luptă occidentale şi este, în opinia cunoscutului vicepremier Dimitri Rogozin, "o frumuseţe". "Frumuseţea" ar trebui să intre în serviciu peste un an şi trebuie să devină principalul tanc al armatei ruseşti, până în 2020 urmând a fi produse 2.300 de unităţi. Tancul are un sistem automat de înmcărcare a armelor şi un spaţiu special blindat pentru echipajul compus din trei oameni.

Publicaţia gazeta.ri citează o sursă anonimă din armata rusă care a declarat că în timpul repetiţiilor pentru paradă tancul s-a defectat de cel puţin două ori în ultima lună. Într-un film postat pe Youtube se poate vedea cum tancul a rămas blocat în faţa tribunei şi este tractat de un alt vehicul blindat.

Aproximativ 16.000 de militari urmează să defileze în cadrul paradei din Piaţa Roşie, alături de sute de echipamente militare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
esec,
incepere,
succes,
vehicule,
video,
vladimir putin
/actualitate/succesul-tancului-lui-putin-care-ar-trebui-sa-dea-clase-vehiculelor-blindate-occidentale-a-inceput-cu-un-esec-video-14228461
14228461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.