SUA: Teste pentru înlocuirea tuturor numerelor de telefon cu adrese IP

Postat la 31 ianuarie 2014 35 afişări

Operatorii telecom din SUA vor face teste pentru tranziţia telefoniei de la reţelele analog la cele digitale, ceea ce ar presupune înlocuirea tuturor numerelor de telefon cu adrese IP.

SUA: Teste pentru înlocuirea tuturor numerelor de telefon cu adrese IP

FCC, comisia federală americană care reglementează industria telecom, a aprobat cu unanimitate de voturi testele, care vor presupune transferarea serviciilor de telefonie pe tehnologie digitală pentru a evalua impactul asupra clienţilor.

Testările nu vizează tehnologia în sine, deja utilizată la scară largă, şi nu vor avea efecte în zona legislaţiei şi reglementărilor, au precizat reprezentanţii FCC.

Printre obiectivele testelor se numără reacţia clienţilor şi performanţele tehnologiei digitale în situaţii de urgenţă sau în zone izolate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sua-teste-pentru-inlocuirea-tuturor-numerelor-de-telefon-cu-adrese-ip-11996097
11996097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.