SUA extind operaţiunile de la Kogălniceanu, cu aeronave şi până la 1.600 de militari

Postat la 01 aprilie 2014 47 afişări

Statele Unite ale Americii au solicitat României extinderea operaţiunilor de la baza Kogălniceanu, respectiv dislocarea unor elemente a unei unităţi de infanterie marină şi a unui număr de aeronave militare, astfel încât numărul militarilor americani dislocaţi va fi de maximum 1.600.

SUA extind operaţiunile de la Kogălniceanu, cu aeronave şi până la 1.600 de militari

 Aceste informaţii sunt cuprinse într-o scrisoare transmisă de către preşedintele Traian Băsescu în 27 martie Parlamentului. Şeful statului informează Legislativul că, în baza legii 291/2007 privind forţele armate străine de pe teritoriul României, a aprobat propunerile premierului referitoare la solicitările părţii americane.

Preşedintele Băsescu informează că Ambasada SUA la Bucureşti a solicitat sprijinul autorităţilor române pentru extinderea operaţiunilor actuale la aerodromul Mihail Kogălniceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sua-extind-operatiunile-de-la-kogalniceanu-cu-aeronave-si-pana-la-1-600-de-militari-12375839
12375839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.