SUA consideră eronată evaluarea Rusiei privind riscul unui război civil în Siria

Postat la 18 noiembrie 2011 16 afişări

Statele Unite au refuzat joi să vorbească despre un început de război civil în Siria, contestând evaluarea făcută de ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

Afirmaţiile lui Lavrov, care a acuzat opoziţia că generează riscuri privind un "război civil" în ţară, sunt rezultatul unei "evaluări eronate", a afirmat Mark Toner, un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat. În opinia Washingtonului, situaţia este alta, şi anume că "regimul Assad duce o campanie de violenţă, de intimidare şi de represiune împotriva manifestanţilor nevinovaţi". "Noi nu vedem acest lucru ca un război civil", a insistat Toner.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
rusia,
sua,
risc,
razboi civil,
siria
/actualitate/sua-considera-eronata-evaluarea-rusiei-privind-riscul-unui-razboi-civil-in-siria-8987953
8987953
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.