Studiu: Vaccinarea cu 3 doze de vaccin ARNm a oferit o protecţie de 94% în perioada Omicron

Autor: Cosmin Pirv Postat la 22 martie 2022 30 afişări

Vaccinarea împotriva COVID-19 a continuat să fie extrem de eficientă în protejarea adulţilor împotriva formelor severe sau decesului atunci când varianta Omicron era dominantă, arată un nou studiu CDC, citat de platforma Ro Vaccinare.

Studiu: Vaccinarea cu 3 doze de vaccin ARNm a oferit o protecţie de 94% în perioada Omicron

Astfel, conform studiului, vaccinarea cu 2 sau 3 doze de vaccin ARNm a redus cu 90% riscul de a dezvolta o formă severă sau de a muri din cauza COVID-19.

De asemenea, vaccinarea cu 3 doze de vaccin ARNm a oferit o protecţie de 94% în perioada Omicron.

Reprezentanţii platformei Ro Vaccinare arată că vaccinurile ARNm COVID-19 rămân extrem de eficiente în prevenirea celor mai severe forme de COVID-19.

„Recomandăm ca toate persoanele eligibile să se vaccineze împotriva COVID-19. Cea mai bună protecţie a fost pentru adulţii care au primit o a treia doză”, au transmis aceştia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.