Studiu GfK România: Românii consideră că situaţia lor financiară şi perspectivele actuale sunt puţin mai bune decât în urmă cu un an

Postat la 20 martie 2012 16 afişări

Compania de cercetare a pieţei GfK România a anunţat, marţi, că un studiu realizat de companie arată că anul 2012 aduce semne timide, dar încurajatoare de restabilire a optimismului, românii considerând că situaţia lor financiară şi perspectivele actuale sunt puţin mai bune decât în urmă cu un an.

"Astfel, dacă în luna februarie 2011, 68% dintre români considerau că situaţia financiară a familiei lor era mai rea decât acum un an, în februarie 2012 procentul celor care o duc mai greu din punct de vedere financiar coboară la 61%. Totuşi, în privinţa situaţiei economice generale a ţării, românii rămân pesimişti. Se simte totuşi o uşoară îmbunătăţire - anul trecut 85% dintre ei nu credeau că economia merge bine, în vreme ce în 2012 acest procent a scăzut la 76% din populaţie" , se arată într-un comunicat al GfK România. Jumătate dintre cei chestionaţi nu văd o îndreptare a situaţiei economice în următoarea perioadă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/studiu-gfk-romania-romanii-considera-ca-situatia-lor-financiara-si-perspectivele-actuale-sunt-putin-mai-bune-decat-in-urma-cu-un-an-9417449
9417449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.