Studii de fezabilitate estimate la 400.000 euro pentru semafoare noi pe străzile din Bucureşti

Postat la 03 aprilie 2014 55 afişări

Administraţia Străzilor Bucureşti vrea să contracteze studii de fezabilitate pentru semaforizarea mai multor intersecţii şi treceri de pietoni, în vederea fluidizării traficului şi creşterii siguranţei, estimând că va plăti până la 1,78 milioane lei (400.000 euro) inclusiv TVA pentru acest proiect.

Studii de fezabilitate estimate la 400.000 euro pentru semafoare noi pe străzile din Bucureşti

 "Datorită modificărilor apărute în desfăşurarea traficului rutier, determinate de creşterea continuă a parcului de autovehicule, creşterea indicelui de mobilitate a parcului auto existent şi a creşterii numărului de autovehicule ce tranzitează Municipiul Bucureşti, capacitatea de circulaţie a străzilor fiind în continuă scădere, este necesară analizarea oportunităţii introducerii echipamentelor de semaforizare în anumite locaţii", potrivit unui anunţ postat pe e-licitatie.ro

În cazul multor intersecţii nesemaforizate există puncte de conflict între pietoni, biciclişti şi autovehicule, iar pe o serie de artere de circulaţie, în ciuda eforturilor depuse de Poliţia Rutieră pentru prevenirea accidentelor, se constată în continuare apariţia unor evenimente rutiere "cu consecinţe umane şi materiale grave", se arată în caietul de sarcini al procedurii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/studii-de-fezabilitate-estimate-la-400-000-euro-pentru-semafoare-noi-pe-strazile-din-bucuresti-12393462
12393462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.