Studentii intra in greva japoneza

Postat la 25 mai 2010 46 afişări

Aproximativ 20.000 de studenti de la Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) intra marti in greva japoneza, nemultumiti ca le-ar putea fi reduse bursele si subventiile pentru camine si cantine.

Studentii din centrele universitare Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Suceava, Targu Mures, Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Craiova, Petrosani, Baia Mare, Alba-Iulia, Hunedoara si Timisoara vor protesta, marti, de la ora 10.00, cu banderole albe, pentru a semnala ca o reducere a subventiilor de camine-cantine si a burselor "nu este o solutie pentru scaparea tarii de criza economica", se arata intr-un comunicat al ANOSR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greva,
studenti,
ANOSR
/actualitate/studentii-intra-in-greva-japoneza-6169194
6169194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.