Stroe, despre aglomeraţia de pe DN 1: Poate găsim o soluţie - SENS UNIC într-o direcţie

Postat la 03 ianuarie 2013 18 afişări

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a comentat, joi, problema aglomeraţiei din trafic de pe DN 1 Braşov- Ploieşti afirmând că poate exista o soluţie, care nu a fost însă discutată, respectiv a stabilirii unui drum cu sens unic într-o direcţie şi a altuia în celalaltă.

"Poate exista o soluţie, n-am discutat-o. Poate reuşim să stabilim un drum cu sens unic într-o direcţie şi altul în altă direcţie. Nu ştiu, să vedem. Măcar s-ar mai putea fluidiza cât ar fi necesar, şase luni, un an", a spus Stroe, răspunzând unei întrebări legate de problemele în trafic de pe ruta Braşov-Bucureşti.

În acelaşi context, ministrul Afacerilor Externe a subliniat că aglomeraţia în trafic pe Valea Prahovei - o constantă atât în perioada sărbătorilor, cât şi în weekend-uri - este cauzată şi de "situaţia infrastructurii" şi că, în lipsa unei soluţii, "ne vom chinui" din acest punct de vedere până la finalizarea autostrăzii Bucureşti-Braşov.

"Din cauza situaţiei infrastructurii, din cauza perioadei la care ne referim - Crăciun, Anul Nou...nu vedeţi că weekend de weekend există o problemă, dar când, în ziua dinaintea Crăciunului, în zona Predealului ai 52.000 de maşini, câtă Poliţie să pui? De la Predeal până la Comarnic, spre Nistoreşti, n-ai cum să treci. Nu se poate", a mai spus Radu Stroe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Stroe,
aglomeraţia,
DN 1
/actualitate/stroe-despre-aglomeratia-de-pe-dn-1-poate-gasim-o-solutie-sens-unic-intr-o-directie-10425926
10425926
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.