Strauss-Kahn, implicat într-un nou scandal sexual. Fostul director al FMI este vizat într-un dosar de prostituţie cu minore

Postat la 15 octombrie 2011 6 afişări

Dominique Strauss-Kahn este implicat într-un nou scandal sexual, fostul director al FMI figurând printre politicienii şi oamenii de afaceri care ar fi fost clienţii unui hotel de lux ce furniza prostituate, inclusiv minore, relatează publicaţia Daily Mail în ediţia electronică.

O anchetă judiciară pentru prostituţie la Hotelul Carlton, din oraşul francez Lille, a fost demarată în martie, pe fondul acuzaţiilor referitoare la implicarea unor minore. Prostituţia este legală în Franţa, dar persoanele care o practică trebuie să aibă peste 18 ani.

Angajaţi ai Hotelului Carlton, inclusiv managerul şi un director de relaţii publice, au fost arestaţi luna aceasta în cadrul anchetei. Aceştia sunt acuzaţi că au acţionat ca proxeneţi pentru oaspeţii lor şi ar putea fi inculpaţi pentru procurare de prostituate, conspiraţie în vederea comiterii de acte infracţionale şi spălare de bani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dsk,
scandal,
fmi,
prostitutie,
minore
/actualitate/strauss-kahn-implicat-intr-un-nou-scandal-sexual-fostul-director-al-fmi-este-vizat-intr-un-dosar-de-prostitutie-cu-minore-8869924
8869924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.