Strategia Suediei de limitare a restricţiilor legate de coronavirus pare să dea roade. Economia ţării creşte în T1

Autor: Catalina Apostoiu Postat la 31 mai 2020 316 afişări

Economia Suediei a înregistrat o creştere surprinzătoare în primul trimestru pe fondul planului mai relaxat de combatere a pandemiei, scrie Bloomberg.

Strategia Suediei de limitare a restricţiilor legate de coronavirus pare să dea roade. Economia ţării creşte în T1

Economia Suediei a înregistrat o creştere surprinzătoare în primul trimestru pe fondul planului mai relaxat de combatere a pandemiei, scrie Bloomberg. Potrivit ultimelor date statistice, PIB-ul suedez a avansat cu 0,1% în primele trei luni ale acestui an faţă de ultimul trimestru al anului trecut. Performanţa Suediei contrastează puternic cu cele ale ţărilor vecine Finlanda şi Danemarca, ţări care au introdus restricţii mai stricte şi au suferit scăderi economice în aceeaşi perioadă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Suedia,
restricţii,
coronavirus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.