LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Strategia naţională pentru implementarea tehnologiilor 5G în România a fost definitivată

Postat la 20 noiembrie 2018 91 afişări

Strategia naţională pentru implementarea tehnologiilor 5G în România va fi lansată în dezbatere publică în cursul acestei săptămâni, după ce un grup de lucru interinstituţional a agreat forma finală a documentului, informează Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Strategia naţională pentru implementarea tehnologiilor 5G în România a fost definitivată

Tehnologia 5G oferă perspective pentru noi servicii, de la realitatea virtuală pentru colaborare de la distanţă până la monitorizarea sănătăţii on-line sau autoturisme conectate şi conducerea automată a acestora sau livrări cu ajutorul dronelor.

România avea nevoie de o Strategie naţională pentru implementarea infrastructurilor şi serviciilor viitoare de comunicaţii mobile, cunoscute sub denumirea convenţională de „5G” în întreaga piaţă unică digitală, document prin care să se susţină, prin politici adecvate, eforturile ulterioare de implementare a tehnologiei „5G”, în conformitate cu planul Comisiei Europene de intensificare a eforturilor Uniunii Europene în această direcţie până în anul 2020, arată comunicatul ministerului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.