Vremea în Bucureşti. Prognoză specială de la ANM, până joi dimineaţa

Postat la 20 noiembrie 2018 89 afişări

Vremea va fi închisă şi rece, marţi şi miercuri, în Bucureşti, cu vânt, lapoviţă şi ninsoare şi condiţii de polei sau gheţuş, în timp ce temperaturile maxime nu vor depăşi 3 grade Celsius.

Vremea în Bucureşti. Prognoză specială de la ANM, până joi dimineaţa

Potrivit meteorologilor, începând de marţi ora 12.30 până miercuri la ora 8.00, vremea va fi închisă şi rece. Spre seară va începe să plouă, moderat cantitativ pe parcursul nopţii – în jur de 5 l/mp. Trecător vor fi condiţii de polei sau gheţuş.

 

Vântul se va intensifica treptat spre seară şi noaptea când la rafală se vor atinge viteze de până la 40 - 45 km/h.

 

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de minus 1 - 0 grade.

 

Începând de miercuri dimineaţă până joi dimineaţă, vremea se va menţine închisă şi rece, iar temporar va ploua, posibil însemnat cantitativ – în jur de 15 l/mp.

 

Vor fi posibile precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar probabilitatea de polei sau gheţuş va fi ridicată.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
anm,
prognoza,
conditii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.