Ştiaţi că există şi Air Force Two? Cine şi în condiţii poate folosi aeronava Boeing

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 20 mai 2014 147 afişări

Ştiaţi că există şi Air Force Two? Cine şi în condiţii poate folosi aeronava Boeing

Air Force Two este denumirea dată unei aeronave care îl transportă pe vicepreşedintele SUA. Termenul este deseori asociat cu Boeing C-32, un 757 modificat care este de cele mai multe ori folosit de vicepreşedinte.

Avionul VC-25A, folosit de preşedinţii americani cu numele de Air Force One, este uneori folosit şi de vicepreşedinte.

Boeing C-32 este un avion militar de transport utilizat de către forţele aeriene a Statelor Unite. Cei mai importanţi "pasageri" sunt vicepreşedintele SUA, prima doamnă şi, ocazional, membri ai Congresului.

Preşedinţii Barack Obama, George W. Bush şi Bill Clinton au preferat, în numeroase rânduri, să zboare la bordul C-32 în locul avionului folosit în mod uzual, VC-25A.

Zona din faţă a avionului este prevăzută cu un centru de comunicare, o toalete şi zece locuri business. A doua secţiune este un spaţiu de odinhă, prevăzută cu zone de schimb, iar a treia zonă este o sală de conferinţe.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stiati-ca-exista-si-air-force-two-cine-si-in-conditii-poate-folosi-aeronava-boeing-12638220
12638220
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.