"Ştiai doar tu. Află toată lumea!" - scrie pe www.lasecret.ro tot ce ştii despre cele mai tari subiecte ale zilei

Postat la 03 aprilie 2012 12 afişări

Ziarul Financiar, Gândul, ProSport şi Mediafax lansează astăzi, 3 aprilie, site-ul lasecret.ro, sub sloganul "Ştiai doar tu. Află toată lumea!".

Pe acest site, oricine poate dezvălui ceea ce i se pare o nedreptate, un abuz sau o ilegalitate din partea administraţiei sau oricărei instituţii, de stat sau private. Puteţi comenta direct pe site, sub protecţia anonimatului sau prin logarea cu contul de Facebook. Ziarul Financiar, Gândul, ProSport şi Mediafax oferă, în fiecare zi, o temă de discuţie, la care aşteaptă răspunsurile cititorilor. Ei pot relata pe lasecret.ro situaţiile similare cu care s-au confruntat. Tema propusă astăzi de Ziarul Financiar este privatizarea Cupru Min.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campanie,
lasecret.ro,
slogan
/actualitate/stiai-doar-tu-afla-toata-lumea-scrie-pe-www-lasecret-ro-tot-ce-stii-despre-cele-mai-tari-subiecte-ale-zilei-9471878
9471878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.