Stenograme din dosarul SOV: Discutiile cu sefii Realitatea si cu Nistorescu, Chirieac si Dragotescu

Postat la 18 octombrie 2010 60 afişări

Dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu contine discutiile pe care omul de afaceri le-a avut in campanie electorala si dupa alegeri cu sefii trustului Realitatea Media si cu jurnalisti ai grupului, precum Cornel Nistorescu, Bogdan Chirieac si Corina Dragotescu.

Una dintre stenograme se refera la o discutie din seara de 24 noiembrie 2009, cand Sorin Ovidiu Vintu este contactat de Bogdan Chirieac."CHIRIEAC BOGDAN : - Asa e. Absolut ! Tot ma asteptam, domnule, totusi o miscare… A avut pe parcursul a cinci ani, hai sa spunem pe parcursul a patru ani, cu exceptia erorii grave pe care a facut-o cand a fost suspendat si care apoi a intors-o in favoarea lui, putem sa-i spunem lui Florin adevarul, nu ?

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SOV,
Realitatea,
Nistorescu,
Chirieac
/actualitate/stenograme-din-dosarul-sov-discutiile-cu-sefii-realitatea-si-cu-nistorescu-chirieac-si-dragotescu-7490696
7490696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.