Stelian Tănase, propunerea PNL pentru poziţia de şef interimar al TVR - surse. Tănase: Am discutat cu Antonescu despre soarta TVR, dar nu mi s-a făcut o propunere clară

Postat la 19 decembrie 2013 16 afişări

Stelian Tănase este nominalizarea agreată de liderii PNL pentru poziţia de preşedinte director general al TVR, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

Stelian Tănase, propunerea PNL pentru poziţia de şef interimar al TVR - surse. Tănase: Am discutat cu Antonescu despre soarta TVR, dar nu mi s-a făcut o propunere clară

 Noua propunere a PNL pentru această poziţie vine după ce plenul Parlamentului nu l-a putut valida pe Rareş Bogdan în poziţia de şef interimar al TVR, ca urmare a absenţei în bloc a parlamentarilor PSD.

Parlamentarii se vor reuni vineri la ora 12:00 în şedinţă comună pentru a stabili directorul interimar al TVR, la ora 11 fiind convocate Comisiile de Cultură, a anunţat preşedinţele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, arătând că nu ştie care este propunerea liberalilor pentru acest post.

Stelian Tănase: Am discutat cu Crin Antonescu despre soarta TVR, dar nu mi s-a făcut o propunere clară

Stelian Tănase a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că a purtat o discuţie, miercuri seară, cu Crin Antonescu despre soarta Televiziunii Române, însă nu i s-a făcut încă o propunere clară să preia conducerea TVR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stelian-tanase-propunerea-pnl-pentru-pozitia-de-sef-interimar-al-tvr-surse-tanase-am-discutat-cu-antonescu-despre-soarta-tvr-dar-nu-mi-s-a-facut-o-propunere-clara-11795187
11795187
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.