Steilmann face un hipermarket la parterul fabricii sale din Craiova

Autor: Cristina Roşca Postat la 09 aprilie 2013 44 afişări

Grupul german Steilmann poartă negocieri cu mai mulţi retaileri pentru a închiria parterul fabricii sale Mode­xim din Craiova, care urmează a fi transformat în hipermarket.

Steilmann face un hipermarket la parterul fabricii sale din Craiova

Grupul german Steilmann poartă negocieri cu mai mulţi retaileri pentru a închiria parterul fabricii sale Mode­xim  din Craiova, care urmează a fi transformat în hipermarket.

„Există tatonări cu mai mulţi retaileri pentru a crea într-o zonă foarte populată din centrul Craiovei un spaţiu comercial. Nu suntem în măsură să furnizăm în prezent detalii suplimentare despre acest proiect, însă pot spune că primăria sprijină această investiţie“, spune Romeo Pom­poniu, general manager şi acţionar al Steilmann Bukarest, compania care operează lanţul de magazine cu acelaşi nume şi care este acţionar în cadrul unităţilor de producţie din Craiova.

Potrivit unui document publicat pe site-ul primă­riei din Craiova, viitorul chiriaş ar putea fi retailerul franco-belgian Cora, care ar urma să deschidă un magazin de circa 10.000 de metri pătraţi (suprafaţa construită). Nu­­mele retailerului apare în schiţa care însoţeşte acest document şi care prezintă o imagine a viitorului centru comercial din Craiova. Reprezentanţii Cora confirmă negocierile, însă nu oferă alte detalii.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Steilmann,
modă,
hipermarket,
fabrică,
Craiova
/actualitate/steilmann-face-un-hipermarket-la-parterul-fabricii-sale-din-craiova-10723253
10723253
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.