Ştefan Stan a câştigat Vocea României

Postat la 27 decembrie 2011 34 afişări

Ştefan Stan a fost desemnat "Vocea României", în cadrul marii finale a show-ului, difuzată luni seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a încântat publicul cu prestaţiile sale artistice.

În cea de-a doua zi de Crăciun, luni, începând cu ora 20.30, show-ul "Vocea României", de la Pro TV, şi-a desemnat câştigătorul - Ştefan Stan. Marea finală în care s-au luptat Ştefan Stan, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Cristian Sanda a avut toate ingredientele unui concert senzaţional. Elevii lui Smiley, Loredana, Horia Brenciu şi Marius Moga au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României".

ASCULTĂ AICI CUM AU CÂNTAT ÎMPREUNĂ ŞTEFAN ŞI ANDRA

ASCULTĂ CUM A CÂNTAT DRAGOŞ ŞI LOREDANA "CON TE PARTIRO"

DUETUL IULIANA-BRENCIU CU PIESA "TIME OF MY LIFE"

Mai multe pe www.mediafax.ro si vocearomaniei.protv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
andra,
stefan stan,
vocea romaniei,
pro tv
/actualitate/stefan-stan-a-castigat-vocea-romaniei-9101806
9101806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.