Starbucks se extinde într-un alt oraş din ţară - GALERIE FOTO

Postat la 13 septembrie 2016 525 afişări

Prima cafenea Starbucks din Craiova se va deschide pe 20 septembrie în Mercur Center, în parteneriat cu AmRest. Cafeneaua se află la parterul centrului comercial laintrarea principala şi va dispune şi de o terasă exterioară.

„Starbucks este un brand foarte popular în România, un loc de întâlnire preferat pentru iubitorii de cafea. Vom continua să construim în ţară mai multe cafenele frumoase pentru a aduce experienţa Starbucks cât mai aproape de toţi clienţii”, a declarat directorul regional Amrest, Mateusz Sielecki.

Starbucks a intrat pe piaţa românească în 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din Bucureşti - Plaza România.

În prezent, există 21 de cafenele Starbucks în ţară: 13 în Bucureşti, una în Cluj - Napoca, două în Timişoara, două în Constanţa, una în Braşov şi două în Iaşi. Brand-ul este operat de AmRest în baza unui contract de licenţă cu Starbucks începând din luna iunie 2015, când AmRest a achiziţionat anteriorul operator Starbucks din România

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.