SRI: Cazul privind "mafia cărnii", iniţiat de Serviciu la începutul lui 2013

Postat la 13 martie 2014 34 afişări

Cazul legat de "mafia cărnii" a fost iniţiat de SRI la începutul anului 2013, fiind vorba de o reţea de crimă organizată transfrontalieră specializată în fraudă fiscală de mare amploare, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava.

SRI: Cazul privind "mafia cărnii", iniţiat de Serviciu la începutul lui 2013

 "Este un caz iniţiat de SRI de la începutul anului 2013. Este vorba despre o reţea de crimă organizată transfrontalieră specializată în activităţi de fraudă fiscală de mare amploare, axate pe achiziţii intracomunitare cu produse din carne", a spus Sava referindu-se la "cazul mafia cărnii".

Potrivit acestuia, este vorba despre "o chestiune de securitate naţională".

"Această acţiune a SRI se înscrie în eforturile noastre pentru combaterea evaziunii fiscale din România, care afectează implicit bugetul consolidat al statului. E evident o chestiune de securitate naţională, axată pe zona de securitate economică şi ameninţări transfrontaliere", a precizat Sava, menţionând că SRI a sesizat în acest caz organele în drept.

Cititi mai multe pe www.mediafx.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sri-cazul-privind-mafia-carnii-initiat-de-serviciu-la-inceputul-lui-2013-12257759
12257759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.