DOSARUL cărnii alterate: Zece persoane au fost reţinute. Un inspector de la OPC Cluj şi un consilier ANSV, cercetaţi de DIICOT. Depozitul părinţilor Soranei Cârstea, percheziţionat

Postat la 13 martie 2014 70 afişări

Un inspector de la OPC Cluj şi un consilier de la ANSV sunt cercetaţi în dosarul de evaziune fiscală şi punere în circulaţie de produse din carne alterată, fiind suspectaţi de trafic de influenţă şi, respectiv, favorizare a făptuitorului. Zece persoane au fost reţinute în acest caz, potrivit unor surse judiciare. Între unităţile verificate se află şi depozitul din Târgovişte al părinţilor Soranei Cârstea.

DOSARUL cărnii alterate: Zece persoane au fost reţinute. Un inspector de la OPC Cluj şi un consilier ANSV, cercetaţi de DIICOT. Depozitul părinţilor Soranei Cârstea, percheziţionat

 UPDATE 11:17 - Depozitul din Târgovişte al părinţilor Soranei Cârstea, percheziţionat în dosarul de evaziune -surse

Anchetatorii au percheziţionat, în ancheta privind evaziunea fiscală, şi depozitul alimentar din Târgovişte al părinţilor jucătoarei de tenis Sorana Cârstea, de unde au ridicat mai multe documente, reprezentanţii firmei nefiind printre cei duşi la audieri, au declarat, joi, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, anchetatorii au percheziţionat timp de mai multe ore depozitul alimentar al familiei Cârstea, iar la final au fost ridicate documente, care vor fi verificate în cadrul anchetei.

Un inspector de la OPC Cluj şi un consilier ANSV, cercetaţi de DIICOT

Un inspector de la OPC Cluj şi un consilier de la ANSV sunt cercetaţi în dosarul de evaziune fiscală şi punere în circulaţie de produse din carne alterată, fiind suspectaţi de trafic de influenţă şi, respectiv, favorizare a făptuitorului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-carnii-alterate-zece-persoane-au-fost-retinute-un-inspector-de-la-opc-cluj-si-un-consilier-ansv-cercetati-de-diicot-depozitul-parintilor-soranei-carstea-perchezitionat-12256732
12256732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.