Carabulea şi Tănase, Banca Carpatica: Nu suntem de acord cu fuziunea, aşa cum a anunţat Directoratul

Postat la 13 martie 2014 39 afişări

Ilie Carabulea şi Corneliu Tănase, care deţin împreună 52,5% din acţiunile Băncii Carpatica, nu sunt de acord cu introducerea pe ordinea de zi a AGA a propunerii Directoratului privind fuziunea cu o altă bancă şi cer operarea de urgenţă a rectificărilor necesare.

Carabulea şi Tănase, Banca Carpatica: Nu suntem de acord cu fuziunea, aşa cum a anunţat Directoratul

 Cei doi acţionari au cerut în 14 februarie convocarea adunărilor generale (ordinară şi extraordinară) a acţionarilor, stabilite de management pentru data de 10 aprilie, şi solicită atât reducerea numărului de membri ai Consiliului de Supraveghere de la cinci la trei persoane, cât a numărului de membri ai Directoratului, tot de la cinci la trei.

Carabulea şi Tănase au mai solicitat şi prezentarea unui raport privind modul în care Directoratul a supravegheat realizarea bugetului pe anul 2013. Aceştia mai doresc acordarea unui vot de încredere membrilor Consiliului de Supraveghere şi stabilirea celor trei membri ai acestuia care vor continua activitatea în această structură.

Directoratul a adăugat pe ordinea de zi a şedinţei AGA din 10 aprilie propunerea de împuternicire a acestuia de a analiza şi identifica "eventuale oportunităţi de dezvoltare a băncii prin realizarea unei fuziuni şi, în cazul în care există o astfel de oportunitate, pentru a întocmi proiectul de fuziune" care va fi supus spre aprobarea AGEA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carabulea-si-tanase-banca-carpatica-nu-suntem-de-acord-cu-fuziunea-asa-cum-a-anuntat-directoratul-12256037
12256037
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.