Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, şi-a făcut companie aeriană, pentru a duce la mare turiştii din ţară

Postat la 12 martie 2014 201 afişări

Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a înfiinţat o companie aeriană, a cumpărat deja un avion Boeing şi a comandat încă trei, urmând să transporte turişti din ţară şi străinătate pe litoral şi să închirieze aeronave către agenţiile de turism.

Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, şi-a făcut companie aeriană, pentru a duce la mare turiştii din ţară

 "Am înfiinţat compania pentru că am simţit nevoia de a face un produs complet. Dacă ai hotelul şi transportul înseamnă că un astfel de pachet este cel mai convenabil pentru un turist, care nu mai cumpără pe bucăţi. Cei care asigură managementul firmei sunt oameni profesionişti, care au lucrat în domeniu", a declarat Murad pentru MEDIAFAX.

El a spus că firma va avea patru avioane până în decembrie, iar primul dintre ele deja a sosit şi este la Romaero, la verificare. Avionul este un Boeing 737 cu 148 de locuri şi este cumpărat în leasing. Celelalte trei vor fi achiziţionate tot în leasing şi sunt de acelaşi tip. Aernoavele sunt achiziţionate din străinătate.

"La început, în acest an, începând cu luna mai, le vom folosi doar pentru curse interne, pe rute precum Timişoara-Constanţa, Cluj-Constanţa şi Iaşi-Constanţa, pentru a aduce turiştii noştri pe litoral. În afară de cursele noastre, vom închiria avioane către agenţiile de turism care operează chartere", a spus Murad.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mohammad-murad-unul-dintre-cei-mai-mari-hotelieri-din-romania-si-a-facut-companie-aeriana-pentru-a-duce-la-mare-turistii-din-tara-12250381
12250381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.