Specialistii vor identifica in baza ADN-urilor bebelusii decedati si vor da corpurile familiilor

Postat la 19 august 2010 41 afişări

Analizele genetice au fost finalizate, iar criminalistii le-au luat de la Institutul de Criminalistica al Politiei Romane, ADN-urile celor patru bebelusi decedati in urma exploziei de la Maternitatea Giulesti urmand a fi comparate, joi, pentru identificare, apoi corpurile vor fi date familiilor.

Surse judiciare au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca testele ADN au fost finalizate, iar dupa identificarea bebelusilor decedati, in baza acestor analize genetice, vor fi eliberate de medicii legisti cerficatele constatatoare a cauzelor mortii, in baza carora se vor emite certificatele de deces.

Corpurile micutilor se afla la Institutul National de Medicina Legala, unde se face identificarea "cu certitudine", in jurul pranzului urmand a fi date familiilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/specialistii-vor-identifica-in-baza-adn-urilor-bebelusii-decedati-si-vor-da-corpurile-familiilor-6958270
6958270
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.