Spania in sferturi, mana cereasca pentru agentiile de turism din Madrid

Postat la 01 iulie 2010 31 afişări

Calificarea Spaniei in sferturile de finala ale Mondialului a insuflat un optimism dezlantuit nu numai suporterilor, ci si operatorilor spanioli din turism.

Unul dintre ei, Viajes Halcon, chiar a sarit peste meciul din sferturi si a lansat oferte pentru calatorii in Africa de Sud direct pentru meciurile din semifinale si pentru finala, unde "sigur" va juca Spania.

"Suntem atat de siguri ca Spania va trece de sferturi, incat ne-am hotarat sa ne punem pe treaba chiar de pe acum, asa incat nici un suporter sa nu ramana fara sansa de a vedea la fata locului meciurile", a declarat pentru Cinco Dias directorul general al Viajes Halcon din Madrid, Fernando Garcia Rascon.

Inceputul slab al Spaniei la Cupa Mondiala, cu un esec in fata Elvetiei (0-1), distanta geografica mare fata de Africa de Sud si faptul ca zborul pana acolo nu e la indemana oricui a facut ca putini turisti spanioli sa fie dornici de o calatorie pe continentul african. Cei de la Viajes Halcon spun insa ca vanzarile de pachete turistice s-au animat pe parcurs. Primul avion Air Europa care a plecat spre Africa de Sud era ocupat in proportie de 60-65%, al doilea 90%, iar al treilea deja era plin.

Globalia, compania-mama a Viajes Halcon, a lansat acum doua oferte - una pentru Durban, la meciurile din semifinale, si cealalta pentru Johannesburg, la finala, cu preturi de 1.990 si 2.590 de euro de persoana, incluzand pretul biletelor la partidele respective.

"Si daca nationala nu se califica, le dam toti banii inapoi", au plusat cei de la Halcon.

Agentia Viajes Carrefour a conceput oferte pentru toate trei partidele care i-ar ramane de jucat Spaniei daca ar ajunge in finala (inclusiv meciul cu Paraguay din sferturi, de sambata seara): pachetele cuprind patru nopti la hotel, transferuri de la aeroport si bilete la meci, la preturi plecand de la 1.535 de euro pentru sferturi, la care se adauga biletele de avion (1.200 de euro cu escala in Europa).

Viajes Iberia, in schimb, a ramas un pic mai prudenta, asteptand sa vada cum evolueaza cererea, adica daca Spania invinge Paraguayul. Daca va ajunge in semifinale, Spania va intalni invingatoarea meciului dintre Germania si Argentina.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spania,
cupa mondiala,
fotbal,
turism,
agentii,
madrid,
globalia
/actualitate/spania-in-sferturi-mana-cereasca-pentru-agentiile-de-turism-din-madrid-6471317
6471317
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.