Spaga la frontiera: Cati bani a dat AC/DC ca sa plece din Romania

Postat la 01 iunie 2010 34 afişări

Plangerea facuta de reprezentantii trupei a ajuns la CNADNR marti. Astazi va incepe ancheta interna pentru a verifica daca acuzatiile sunt fondate si pentru a se lua masuri.

La scurt timp dupa ce a sustinut concertul din 16 mai de la Bucuresti, in fata unui public record, de peste 60.000 de persoane, trupa AC/DC s-a trezit, timp de cateva ore, in imposibilitatea de a iesi din tara prin vama Nădlac.

Cele cateva zeci de camioane ale trupei nu au fost oprite de fanii care si-au dorit un bis, ci de oficialii de la Drumuri si Poduri care le-au prezentat un cover dupa piesa "Money Talks" ("Banii vorbesc"), adica le-au cerut spaga.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
trupa,
spaga,
frontiera,
Nadlac,
rovinieta,
AC/DC
/actualitate/spaga-la-frontiera-cati-bani-a-dat-ac-dc-ca-sa-plece-din-romania-6241931
6241931
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.