Soţul Dianei Şoşoacă, acuzat că a agesat un poliţist, pus sub control judiciar

Autor: Laura Buciu Postat la 13 decembrie 2021 129 afişări

Soţul senatoarei Diana Şoşoacă, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a fost pus sub control judiciar într-un dosar de ultraj, după ce a lovit un poliţist chemat să detensioneze un conflict între senatoarea independentă şi o echipă de televiziune, potrivit unor surse judiciare.

Soţul Dianei Şoşoacă, acuzat că a agesat un poliţist, pus sub control judiciar

Scandalul a avut loc vineri, când Dumitru-Silvestru Şoşoacă ar fi reclamat că la sediul cabinetului de avocatură al Dianei Şoşoacă s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanşat un conflict.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 4.

Doar că şi între soţul avocatei şi echipajul de poliţie a izbucnit un conflict, iar Dumitru-Silvestru Şoşoacă ar fi agresat unul dintre poliţişti.

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Dumitru-Silvestru Şoşoacă a fost audiat, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

„S-a solicitat (vineri, la ora 16.00 - n.r.) intervenţia unui echipaj de poliţie la un imobil de pe raza Sectorului 1 Bucureşti. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”, arată procurorii.

Pe numele inculpatului s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şoşoacă,
control judiciar,
ultraj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.