Sorin Alexandrescu, la DNA, pentru a i se comunica prelungirea interdicţiei de a părăsi ţara

Postat la 01 august 2013 23 afişări

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a venit joi dimineaţă la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a i se comunica prelungirea cu 30 de zile a interdicţiei de a părăsi ţara, dispusă în dosarul de şantaj, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Sorin Alexandrescu, la DNA, pentru a i se comunica prelungirea interdicţiei de a părăsi ţara

 Alexandrescu nu făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Alexandrescu a fost arestat preventiv din 31 mai până în 6 iunie, când Tribunalul Bucureşti i-a înlocuit măsura dispusă de Judecătoria Sectorului 1 cu interdicţie de a părăsi ţara.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sorin-alexandrescu-la-dna-pentru-a-i-se-comunica-prelungirea-interdictiei-de-a-parasi-tara-11189913
11189913
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.