Sonia Năstase, Nespresso: „Echilibrul nu trebuie privit ca un obiectiv în sine”

Autor: Ioana Matei Postat la 22 iunie 2020 44 afişări

„Sfatul meu pentru o tânără care îşi începe acum parcursul profesional este să fie sinceră cu sine însăşi. Autenticitatea este cea mai puternică calitate pe care o avem. Iar dacă aceasta este completată de introspecţie, încredere în bunătatea inerentă oamenilor şi curajul de a spune lucrurilor pe nume atunci când este nevoie, eşti deja pe traiectoria corectă.”

Sonia Năstase, Nespresso: „Echilibrul nu trebuie privit ca un obiectiv în sine”

Potrivit Soniei Năstase, una dintre reuşitele recente profesionale avute alături de echipa Nespresso a fost deschiderea primului punct de vânzare din ţară, în afara Capitalei, la Cluj. Un alt proiect de succes, spune ea, este implementarea propriei infrastructuri de reciclare a capsulelor de cafea utilizate – un proiect 100% local. Pentru anul în curs şi-a propus, pe de-o parte, să aducă în România toate inovaţiile lansate la nivel internaţional – fie acestea sortimente de cafea sau espressoare, şi estimează, de asemenea, şi deschiderea unui nou punct de vânzare în Bucureşti. „Vom începe şi să organizăm sesiuni de tip masterclass la etajul clădirii noastre din Dorobanţi, deasupra boutique-ului Nespresso, unde iubitorii de cafea vor afla mai multe despre originile cafelei, despre modalităţile de prăjire, despre realizarea blendurilor şi despre felul în care creăm reţetele sortimentelor”, adaugă ea. Când vine vorba despre calităţile pe care femeile şi bărbaţii le pot aduce într-o afacere, Sonia Năstase spune că femeile aduc, poate, mai multă graţie şi eleganţă în mediul de afaceri, pentru a completa rigurozitatea bărbaţilor, sau mai multă emoţie care se transpune în intuiţie, în pasiune şi în lucruri durabile. În opinia sa, ar fi ideal ca viaţa personală şi profesională să se împletească armonios: „Sunt de părere că cele două se întrepătrund şi că nu le putem separa atunci când iubim ceea ce facem şi vrem să trăim frumos, având o viaţă împlinită. Cele două nu sunt în antiteză, iar echilibrul nu trebuie privit ca un obiectiv în sine”.

Profilul Soniei Năstase a apărut în anuarul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.