SONDAJE: Grecii au încredere în Guvern, dar sunt pesimişti în privinţa viitorului

Postat la 24 decembrie 2012 12 afişări

Grecii au încredere în guvernul ţării lor, în pofida noilor măsuri dure de austeritate, dar rămân pesimişti în privinţa viitorului, potrivit unor sondaje citate de AFP.

Circa 45% din populaţia Greciei are încredere în coaliţia guvernamentală, care trebuie să rezolve problema crizei economice, faţă de 23,7% care ar prefera partidul de opoziţie Syriza, conform unui sondaj publicat de jurnalul Typos tis Kyriakis.

Sondajul arată că 63,3% dintre greci consideră că ţara lor trebuie să rămână cu orice preţ în zona euro, faţă de 36,7% care susţin contrariul.

În pofida nemulţumirii provocate de reducerea cheltuielilor bugetare, ministrul de Finanţe Yannis Stournaras este susţinut de 47,7% din populaţie, comparativ cu 47,1% care sunt împotrivă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sondaj,
Grecii,
Guvern
/actualitate/sondaje-grecii-au-incredere-in-guvern-dar-sunt-pesimisti-in-privinta-viitorului-10410234
10410234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.