Şomerii de la Nokia vor primi câte 100 sau 200 de euro de la UE pentru haine, tuns şi bărbierit

Postat la 05 ianuarie 2012 14 afişări

Persoanele disponibilizate de la fabrica Nokia din comuna clujeană Jucu vor primi câte 100 sau 200 de euro din Fondul European de Ajustare la Globalizare (FEAG) ca "alocaţie de interviu" pentru haine, tuns şi bărbierit, astfel încât să fie cât mai prezentabili la viitoarele interviuri pentru slujbe.

Directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că solicitarea de acordare a unor bani pentru haine, tuns şi bărbierit şomerilor de la Nokia a fost considerată de funcţionarii europeni una "inovativă", care va fi extinsă şi în cazul altor ajutoare financiare acordate prin FEAG.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nokia,
someri,
resurse umane,
interviuri,
slujbe
/actualitate/somerii-de-la-nokia-vor-primi-cate-100-sau-200-de-euro-de-la-ue-pentru-haine-tuns-si-barbierit-9127757
9127757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.