Soluţii IT la Conferinţa "Mediafax Talks about Document Processes for Financial Institutions"

Postat la 23 septembrie 2013 34 afişări

Soluţii inovatoare pentru documentele instituţiilor financiare vor fi prezentate, miercuri, la conferinţa "Mediafax Talks about Document Processes for Financial Institutions", care va avea loc la hotelul InterContinental, sala Rapsodia, începând cu ora 9.30.

Soluţii IT la Conferinţa "Mediafax Talks about Document Processes for Financial Institutions"

 Conferinţa este organizată de Agenţia de presă Mediafax şi Asseco SEE, cu sprijinul Asociaţiei Române a Băncilor (ARB). Creşterea veniturilor, maximizarea eficienţei angajaţilor, menţinerea satisfacţiei clienţilor, dar şi atragerea de clienţi noi cât mai rapid sunt cruciale în mediul de afaceri competitiv din zilele noastre. În cadrul conferinţei "Mediafax Talks about Document Processes for Financial Institutions" dezbaterile se vor concentra pe identificarea celor mai bune practici de organizare a proceselor prin care trec documentele pentru deschiderea de conturi noi sau managementul creditelor.

De asemenea, reprezentanţi din top management ai Asseco SEE România, ASEE Croaţia, EMC România şi Fujitsu vor arăta cum trebuie să fie stabilite standardele noi de management privind procedurile bancare şi cum se poate obţine automatizarea proceselor bancare folosind managementul documentelor şi integrarea optimă a acestor procese in sistemul financiar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/solutii-it-la-conferinta-mediafax-talks-about-document-processes-for-financial-institutions-11380556
11380556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.