Sofia Vergara şi Joe Manganiello divorţează după şapte ani de căsnicie

Autor: Andreea Tobias Postat la 18 iulie 2023 45 afişări

Sofia Vergara şi Joe Manganiello divorţează după şapte ani de căsnicie, au anunţat actorii într-un comunicat pentru Page Six.

Sofia Vergara şi Joe Manganiello divorţează după şapte ani de căsnicie

"Am luat decizia dificilă de a divorţa. Ca doi oameni care ţin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectaţi intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieţii noastre”, au spus actorii.

Jurata de la "America's Got Talent" şi-a sărbătorit ziua de naştere în Italia în ultima săptămână cu un grup de prieteni, dar starul din "Magic Mike" nu apare nicăieri în fotografiile pe care le-a postat pe Instagram.

Cuplul s-a întâlnit la White House Correspondents' Association Dinner în mai 2014. Manganiello şi Vergara s-au logodit în decembrie 2014 şi s-au căsătorit mai puţin de un an mai târziu, în noiembrie 2015. Înainte de a se căsători, vedeta din "Modern Family", care are un fiu adult cu fostul ei soţ Joe Gonzolez, a declarat pentru Cosmo for Latinas că a avea copii "nu era o prioritate" pentru ei, dar dacă ar apărea, ar fi "foarte fericiţi".

Starul din "One Tree Hill" a declarat pentru Men's Health în 2019 că îi place cât de "încrezătoare" este Vergara. "Este nevoie de o persoană foarte puternică şi sigură pe ea pentru a face faţă tipurilor de proiecte pe care le-am făcut eu”.

Pentru viitorul său proiect Netflix "Griselda", Vergara s-a transformat în şefa drogurilor Griselda Blanco, cunoscută ca fiind o femeie de afaceri "nemiloasă şi violentă", potrivit Entertainment Weekly.

Manganiello a fost văzut în New Jersey pe 2 iunie la filmările pentru viitorul film "Nonnas", alături de Susan Sarandon, Drea de Matteo şi Vince Vaughn.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sofia vergara,
joe manganiello,
divorţ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.