Şoferii sunt încântaţi de butonul secret de pe oglinda retrovizoare ce dezvăluie funcţii ascunse. Ştiai de el?

Postat la 13 martie 2023 201 afişări

Şoferii sunt încântaţi de butonul secret de pe oglinda retrovizoare ce dezvăluie funcţii ascunse. Ştiai de el?

Mai mulţi şoferi au apelat la internet pentru sfaturi în legătură cu un mic buton pe care l-au observat pe oglinda retrovizoare – şi au fost surprinşi să afle ce face cu adevărat.

Anumite vehicule au un buton mic, care arată ca un buton de pornire, situat în partea de jos a oglinzii retrovizoare.

În ultimii ani, au existat postări pe Reddit, Quora, GTR.co.uk şi pe site-ul Mazda, unde utilizatorii au împărtăşit butonul „misterios” şi au cerut răspunsuri.

Mai mulţi şoferi au apelat la internet pentru sfaturi în legătură cu un mic buton pe care l-au observat pe oglinda retrovizoare – şi au fost surprinşi să afle ce face cu adevărat. Indiferent de cât timp ai maşină, există întotdeauna ceva nou pe care îl poţi învăţa despre ea – de la un truc pentru a deschide geamurile folosind doar cheile, până la un truc care te ajută să o găseşti atunci când o pierzi într-o parcare.

Recent, şoferii au fost uimiţi de existenţa unui buton în unele maşini care dezgheaţă parbrizul în câteva secunde, iar acum se pare că mai există un alt buton care i-a uimit pe mulţi oameni. Anumite vehicule au un buton mic, care arată ca un buton de pornire, situat în partea de jos a oglinzii retrovizoare, iar nmai multe persoane au apelat la internet în speranţa de a afla ce anume face acesta.

În ultimii ani, au existat postări pe Reddit, Quora, GTR.co.uk şi pe site-ul Mazda, unde utilizatorii au împărtăşit butonul „misterios” şi au cerut răspunsuri. Pe forumul What Is This de pe Reddit, cineva a întrebat: „La ce foloseşte acest buton de pe oglinda retrovizoare?”

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ascundere,
dezvaluiri,
functii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.