Şoferii fără cauciucuri de iarnă riscă să rămână fără certificatul de înmatriculare

Postat la 25 octombrie 2011 11 afişări

Şoferii care sunt prinşi circulând fără cauciucuri de iarnă pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, de marţi, 1 noiembrie riscă reţinerea certificatului de înmatriculare şi amenzi cuprinse între 9 şi 20 de puncte-amendă, respectiv între 603 şi 1.340 lei, a anunţat într-un comunicat Direcţia de Informare şi Relaţii Publice al Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Prin Ordonanţa Guvernului nr. 5, în luna ianuarie a anului în curs au fost modificate prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, introducându-se obligativitatea dotării cu anvelope de iarnă, care sunt definite în conformitate cu Directivele şi Regulamentele Comisiei Economice pentru Europa a Organizaţiei Naţiunilor Unite".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/soferii-fara-cauciucuri-de-iarna-risca-sa-ramana-fara-certificatul-de-inmatriculare-8901226
8901226
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.