Sodexo preia pachetul majoritar la Benefit Seven, companie care deţine serviciul 7card

Autor: Florin Casota Postat la 18 iulie 2017 151 afişări

Sodexo şi-a majorat, până la 60%, pachetul de acţiuni la Benefit Seven, companie care deţine serviciul 7card şi este cel mai mare furnizor de abonamente de activităţi recreative, sport şi wellness pentru angajaţii din România. Tranzacţia între cele două companii a fost finalizată ieri, 17 iulie 2017, după ce, anul trecut, Sodexo a intrat în capitalul Benefit Seven, prin preluarea unui pachet de 20% din acţiuni.

Sodexo preia pachetul majoritar la Benefit Seven, companie care deţine serviciul 7card

Compania Benefit Seven a fost înfiinţată în 2011, cu trei acţionari: Andrei Creţu, Iulian Cîrciumaru şi Cătălin Ivaşcu şi a introdus în România conceptul de abonament unic cu acces liber la o reţea de centre de activităţi sportive recreative şi de wellness.

Managementul companiei Benefit Seven va continua să fie asigurat de fondatorii afacerii, care se vor implica mai departe în promovarea facilitării de către companii a accesului la mişcare şi activităţi recreative pentru angajaţii lor din România.

„Am văzut, încă de la începutul colaborării cu fondatorii Benefit Seven, potenţialul acestui tip de beneficiu extrasalarial – o răsplată pentru angajaţi din partea angajatorului - şi, pe parcursul ultimului an şi jumătate, am lucrat împreună să îmbunătăţim şi să ne diversificăm serviciile. Decizia de a achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni la Benefit Seven reprezintă un pas firesc în dezvoltarea portofoliului Sodexo de soluţii pentru calitatea vieţii”, declară Sven Marinus, CEO Sodexo Benefits & Rewards Services România.

În 2016, Benefit Seven a înregistrat o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, în creştere cu peste 60% faţă de anul precedent. Pentru anul în curs, compania estimează menţinerea tendinţei de creştere a vânzărilor, până la 4,5 milioane de euro.

În prezent, numărul clienţilor Benefit Seven se ridică la peste 900 de companii şi este în continuă creştere. 7card are peste 25.000 de abonaţi activi, angajaţi în companii din domenii precum IT&C, telecomunicaţii, pharma şi healthcare, retail, sistemul financiar-bancar şi asigurări, servicii profesionale, producţie industrială, FMCG.

Serviciul 7card funcţionează sub forma unui abonament lunar, care permite accesul la peste 700 de centre de activităţi sportive şi recreative din 35 de oraşe, la un preţ mai mic decât al unui abonament la o singură sală. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.