Smithfield Prod a numit-o director general pe Dana Brindescu

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 15 noiembrie 2012 369 afişări

Dana Brindescu Iovanov a fost desemnată director general al companiei Smithfield Prod, parte a grupului de firme Smithfield Romania. Ea va raporta direct preşedintelui Smithfield Romania, Bogdan Mihail.

Ea lucrează la Smithfield Prod din august 2005, iniţial în calitate de controlor financiar, când s-a ocupat de implementarea procedurilor de raportare internă în cadrul departamentului financiar.

A preluat treptat mai multe responsabilităţi în cadrul companiei, fiind promovată, în 2006, ca director financiar. Brindescu s-a implicat în sprijinirea operatională a subsidiarei de distribuţie a grupului Smithfield România - compania Agroalim Distribution si a Frigorifer Tulcea.

Ea este licenţiată a Universităţii de Vest din Timişoara, lucrând, înainte de Smithfield, în cadrul unei companii internaţionale de audit.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/smithfield-prod-a-numit-o-director-general-pe-dana-brindescu-10324052
10324052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.