Smart Bill oferă şi gestiune în cloud, după o investiţie de 750.000 de euro

Autor: Florin Casota Postat la 13 iulie 2016 192 afişări

Smart Bill oferă şi gestiune în cloud, după o investiţie de 750.000 de euro

Smart Bill, soluţia de facturare şi gestiune, lansează versiunea de Gestiune în Cloud a softului. Investiţia în Smart Bill Cloud se ridică la 750.000 de euro, ponderea cea mai mare din sumă fiind direcţionată către dezvoltarea software (web şi mobile)a celor două versiuni cloud. În plus, Smart Bill a investit în formarea unui departament de suport tehnic, potrivit unui comunicat dat publicităţii de către companie.

Până la finalul anului 2020, compania ţinteşte pentru Smart Bill Cloud (facturare şi gestiune) un portofoliu de 50.000 de companii. În prezent, 40.000 de clienţi, de la  la PFA-uri, la companii mici şi mijlocii, şi până la multinaţionale, din toate sectoarele de business, precum comerţ şi servicii, folosesc fie Smart Bill.

„Tehnologia are un impact tot mai mare asupra modului în care funcţionează mediul de business. La fel ca noi toţi, companiile sunt din ce în ce mai mobile şi lucrează într-un ritm foarte alert. Mai mult, Internetul a devenit o utilitate accesibilă aproape 100% din timp, atât de la birou cât şi de pe teren, cu un cost scăzut, deci infrastructura nu doar că permite existenţa unui astfel de serviciu, dar o şi impune. Aşa că, sunt convins că piaţa va îmbrăţişa rapid soluţia noastră. De exemplu, acum, cu Smart Bill Cloud, poţi emite de pe telefonul mobil o factură ce efectuează scăderea de stoc dintr-un depozit aflat oriunde în lume, o poţi livra clientului pe email sau o poţi tipări instant, pe o imprimantă mobilă direct de pe teren, contabilul având acces la ea direct de la birou, iar managementul poate vedea rapoarte în timp real, oriunde s-ar afla”, spune Mircea Căpăţînă, Co-Founder & Biz Dev Manager Smart Bill.

La dezvoltarea soluţiei de Gestiune în Cloud a lucrat o echipă de 20 de dezvoltatori software, designeri şi product manageri.

SmartBill a fost lansat în 2007 de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţînă, iar în prezent este utilizat de 40.000 de clienţi şi prin intermediul său se emit lunar peste 1.000.000 de facturi şi se facturează peste 2 miliarde de euro anual.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/smart-bill-ofera-si-gestiune-in-cloud-dupa-o-investitie-de-750-000-de-euro-15526172
15526172
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.