Site-urile retelei teroriste al-Qaida, blocate de un atac informatic

Postat la 30 iunie 2011 10 afişări

Un atac al hackerilor a blocat site-urile folosite de reteaua terorista al-Qaida, intrerupand transmiterea de inregistrari si comunicate, afirma un expert american citat de site-ul postului NBC.

"Reteaua de comunicatii online a organizatiei Al-Qaida a fost temporar blocata", afirma Evan Kohlmann, reprezentantul organizatiei Flashpoint Global Partners, care monitorizeaza activitatile retelei teroriste. Atacul informatic a avut loc in ultimele zile. "A fost un atac bine coordonat si a implicat folosirea unor metode relativ sofisticate", a explicat Kohlmann. "Apreciez ca vor avea nevoie de cateva zile sa remedieze daunele si sa repuna in functiune sistemul", afirma expertul. In urma cu un an, site-urile retelei teroriste al-Qaida au fost vizate de un atac similar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/site-urile-retelei-teroriste-al-qaida-blocate-de-un-atac-informatic-8416451
8416451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.