Site-ul "astia.ro", înregistrat de comunitatea diaspora.ro după afirmaţia Vioricăi Dăncilă despre românii din străinătate

Autor: Alexandru Costea Postat la 20 noiembrie 2019 540 afişări

Comunitatea Diaspora Ro a înregistrat, miercuri, domeniul paginii de internet denumită "astia.ro", în contextul declaraţiei prezidenţiabilului PSD Viorica Dăncilă de marţi seară, în care a folosit cuvântul "ăştia" pentru a se referi la românii din străinătate.

Potrivit Registrului de Domenii din România RoTLD, pagina de internet "astia.ro" a fost înregistrată miercuri de către o persoană fizică şi are valabilitate de un an.

Accesând adresa de internet astia.ro, utilizatorul este redirecţionat către site-ul diaspora.ro, care prezintă informaţii şi ştiri de interes pentru comunităţile de români stabiliţi în afara ţării.

"În comunitatea Diaspora Ro este disponibil şi Social Network, creat şi gândit exclusiv pentru românii din afara graniţelor ţării. Aici îşi pot spune părerile, cere ajutor, interacţiona, oferi ajutor altor români sau a beneficia de resursele noastre legale, avocaţilor, etc", se arată în descrierea platformei online.

Domeniul a fost înregistrat după ce, în cadrul conferinţei de presă de marţi seară, candidatul PSD în al doilea tur al prezidenţialelor, Viorica Dăncilă, s-a referit la românii din străinătate folosind cuvântul "ăştia".

"Ce a făcut (Iohannis - n.r.) pentru români, ca să îi aducă acasă? (...) Nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din Diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în State, unde avem cei mai mulţi români, nu s-a întâlnit cu ăştia, nu a vorbit despre ce o să facă pentru ca ei să vină în ţară", a declarat Viorica Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKEpaginii noastre de Facebook!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ASTIA.RO,
DĂNCILĂ,
DIASPORA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.