Site-ul Apple dedicat dezvoltatorilor de aplicaţii a fost piratat

Postat la 22 iulie 2013 32 afişări

Gigantul informatic american Apple a avertizat dezvoltatorii de aplicaţii pentru produsele sale că site-ul său care le este dedicat a fost piratat şi că informaţii care îi privesc ar fi putut fi sustrase.

Site-ul Apple dedicat dezvoltatorilor de aplicaţii a fost piratat

 "Joi, un intrus a încercat să acceadă la date personale privind dezvoltatorii înregistraţi pe site-ul nostru", a afirmat Apple într-un comunicat.

Ca reacţie la atacul informatic, grupul afirmă că a paralizat site-ul pentru a "revedea în totalitate" sistemele dedicate programatorilor, actualizând softul şi reconstruind baza de date.

Apple a declarat că datele personale "sensibile" de pe site-ul său sunt criptate şi că hackerii nu pot avea acces la ele. Acesta a avertizat totuşi că hackerii "ar fi putut avea acces la unele nume, adrese de e-mail sau poştale" ale dezvoltatorilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/site-ul-apple-dedicat-dezvoltatorilor-de-aplicatii-a-fost-piratat-11137381
11137381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.