Simona Halep se confruntă cu o PREMIERĂ în cariera sa. Despre ce este vorba

Postat la 29 iunie 2017 666 afişări

Organizatorii turneului de Grand Slam de la Wimbledon (Marea Britanie) au anunţat, miercuri, lista capilor de serie, iar românca Simona Halep este a doua favorită la câştigarea trofeului.

Simona Halep se confruntă cu o PREMIERĂ în cariera sa. Despre ce este vorba

Pentru prima oară în carieră, Simona Halep are statut de cap de serie numărul 2 la Wimbledon, turneu programat în perioada 3-16 iulie la All England Club. Halep nu s-a mai aflat niciodată atât de sus pe lista capilor de serie ai Marelui Şlem desfăşurat pe iarbă.

Tabloul capilor de serie a fost întocmit în funcţie de clasamentul WTA, astfel că principală favorită la Wimbledon este Angelique Kerber din Germania, finalistă la ediţia precedentă (5-7, 3-6 cu Serena Williams). În drumul către ultimul act, nemţoaica a trecut şi de Halep, învingând-o pe româncă în sferturi, cu 7-5, 7-6 (2).

Halep este singura reprezentantă a României care a prins lista celor 32 de favorite în acest an. Au mai fost acceptate direct pe tabloul principal Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan. În turneul masculin de simplu, în care îşi va face apariţia Marius Copil, favorit principal este britanicul Andy Murray.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.