Siegfried Mureşan anunţă că PPE va avea un summit în 2019, la Sibiu

Autor: Ana Petrescu Postat la 04 noiembrie 2018 51 afişări

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a anunţat că Partidul Popular European va avea un summit, în anul 2019, la Sibiu, un eveniment care va fi organizat în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare. PPE va desemna, săptămâna viitoare, într-un Congres, candidatul la şefia CE.

"Pe 9 mai 2019 va avea loc o întâlnire cu caracter istoric la Sibiu, şi anume va avea loc o reuniune a tuturor şefilor de state şi de guverne din Uniunea Europeană, reuniune la care se va discuta despre viitorul Uniunii Europene. Întotdeauna Partidul Popular European, înaintea tuturor reuniunilor şefilor de state şi de guverne, organizează o reuniune a şefilor de state şi de guverne, ce aparţin familiei noastre politice, adică toţi preşedinţii de ţară şi prim-miniştrii care provin din partide membre ale Partidului Popular European, se întâlnesc pentru a pregăti marele summit, pentru a pregăti Consiliul European. Vă imaginaţi că, dacă Angela Merkel, cancelarul Germaniei, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, preşedintele României, Klaus Iohannis şi toţi ceilalţi prim-miniştri ai PPE se întâlnesc într-o sală să pregătească Consiliul European, atunci deciziile pe care ei le iau, vor da coloana vertebrală a deciziei luate la summit-ul mare", a declarat Siegfriend Mureşan, după evenimentul "Summitul de la Sibiu - priorităţi şi valori pentru viitorul Uniunii Europene", care a avut loc, sâmbătă, la Sibiu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PPE,
SUMMIT,
SIEGFRIED MUREŞAN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.