"Si eu am fost somer". Sfaturi pentru angajare de la ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis

Postat la 10 martie 2011 11 afişări

Sa trimiti cel putin un CV pe zi si sa te perfectionezi permanent in domeniul in care activezi! Acestea sunt sfaturile pe care ministrul Muncii, Ioan Botis, le da celor care sunt in cautarea unui loc de munca.

El a precizat, la videochatul incont.ro, ca a fost si el in situatia de a nu avea loc de munca, dar dupa mai multe incercari succesive de a se angaja, s-a hotarat sa-si faca o afacere. Ministrul a povestit ca el insusi a fost la un moment dat in situatia de a-si cauta un loc de munca si a trimis zeci de CV-uri, dar din pacate nu si-a gasit nimic pe domeniul lui, motiv pentru care a decis sa-si faca o mica afacere. "Am fost si eu la zeci de interviuri, eram inginer si cele mai multe locuri de munca disponibile in acea perioada erau pe vanzari. Daca as fi in situatia de a-mi cauta un loc de munca acum, as avea grija sa-mi prezint CV-ul peste tot, sa trimit cel putin un CV pe zi, si sa ma pregatesc profesional pe un domeniu. Asta am facut intotdeauna, in fiecare etapa a vietii am avut grija sa ma perfectionez", a spus Ioan Botis.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/si-eu-am-fost-somer-sfaturi-pentru-angajare-de-la-ministrul-muncii-ioan-nelu-botis-8051171
8051171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.