Shakira a devenit cea mai populară persoană pe Facebook, cu peste 100 de milioane de admiratori

Postat la 19 iulie 2014 33 afişări

Cântăreaţa Shakira este cea mai populară persoană de pe reţeaua de socializare Facebook, după ce artista a stabilit, vineri, un nou record în acest sens, pagina sa având peste 100 de milioane de admiratori.

Shakira a devenit cea mai populară persoană pe Facebook, cu peste 100 de milioane de admiratori

 Artista columbiană cu origini libaneze , în vârstă de 37 de ani, a afirmat că este "onorată" să fie cea mai populară persoană de pe reţeaua de socializare Facebook pentru că în acest fel ea poate comunica cu fanii din întreaga lume, informează contactmusic.com.

Vineri, artista a fost numită cea mai "plăcută" ("liked") persoană care deţine un cont pe Facebook după ce pagina sa a atins numărul de 100 de milioane de "like-uri" din partea utilizatorilor reţelei. După acest anunţ, în decursul zilei, pagina cântăreţei a depăşit 100 de milioane de admiratori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/shakira-a-devenit-cea-mai-populara-persoana-pe-facebook-cu-peste-100-de-milioane-de-admiratori-12943285
12943285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.