Corlăţean: Nu exclud o nouă operaţiune de repatriere a românilor din Fâşia Gaza, dacă nu mai multe

Postat la 19 iulie 2014 26 afişări

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, sâmbătă, că nu exclude o nouă operaţiune de repatriere a românilor din Fâşia Gaza, sau chiar mai multe, el precizând că există astfel de cereri din partea cetăţenilor români din această zonă.

Corlăţean: Nu exclud o nouă operaţiune de repatriere a românilor din Fâşia Gaza, dacă nu mai multe

 Corlăţean a amintit că pe 14 iulie s-a încheiat o operaţiune de repatriere a 84 de cetăţeni din zona Gaza, români în special, dintre care foarte mulţi copii şi o parte din ei soţi palestinieni, această operaţiune fiind extrem de dificilă, cu conflict în teren, după o cooperare remarcabilă cu Israelul şi cu autorităţile din Ramallah.

Ministrul de Externe a afirmat că există mai multe noi solicitări de repatriere, într-un număr comparabil cu operaţiunea care a avut loc anterior, dar în grupuri diferite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/corlatean-nu-exclud-o-noua-operatiune-de-repatriere-a-romanilor-din-fasia-gaza-daca-nu-mai-multe-12943189
12943189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.