Sfatul lui Firea pentru noul primar al Capitalei: „Să mintă mai puţin, să facă mai mult”

Autor: Petru Mazilu Postat la 05 octombrie 2020 131 afişări

Gabriela Firea îl sfătuieşte pe noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, să mintă mai puţin şi să facă mai mult. Firea are un sfat şi pentru premierul Orban: să dea bani Capitalei şi să rezolve problemele oraşului. Declaraţiile au fost făcute înainte de şedinţa de luni a conducerii PSD.

Sfatul lui Firea pentru noul primar al Capitalei: „Să mintă mai puţin, să facă mai mult”

Înainte de şedinţa PSD în care sunt analizate rezultatele alegerilor locale din 27 septembrie, Gabriela Firea a fost întrebată ce sfat are pentru noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Să mintă mai puţin, să facă mai mult, va constata că nu găseşte nicio caracatiţă în Primărie, va constata că sunt oameni în majoritate buni, muncitori şi loiali capitalei. Hai să le punem în cârcă consultanţilor, poate dumnealui este de bună credinţă, să-l vedem la treabă”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a comentat şi declaraţiile premierului Ludovic Orban despre problemele Capitalei.

„Chiar aseară premierul a recunoscut, gura păcătosului adevăr grăieşte, faptul că în Bucureşti nu pot fi rezolvate problemele mari lăsate de izbelişte de 30 de ani decât printr-o colaborare dintre Primărie şi Guvern (...) Mă bucur că domnul Orban îmi dă, în sfârşit, dreptate. Iată că acum se găsesc şi bani, totul se poate. Cetăţenii au fost chinuiţi un an doar ca să fiu eu scoasă din Primărie. Măcar să curgă lapte şi miere, eu mi-aş dori pentru că vreau să le fie bine bureştenilor”, a precizat Firea.

Şedinţa are loc la sediul PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
sfat,
capitală

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.