Şerban Huidu a rămas fără carnet în 2009, în apropierea zonei în care s-a produs accidentul duminică

Postat la 16 octombrie 2011 26 afişări

Şerban Huidu a rămas fără carnet, în 2009, când, în drum spre Braşov, a depăşit o coloană de maşini, pe linia continuă, a scris presa la vremea respectivă.

Lui Şerban Huidu i-a fost suspendat atunci carnetul de conducere pentru 30 de zile. Huidu a fost şi amendat, atât pentru încălcarea regulilor de circulaţie, cât şi pentru faptul că plăcuţa cu numărul de înmatriculare din spatele maşinii era murdară. El a plătit o amendă de 180 de lei. "Nu am semnat procesul-verbal, aşa că aştept să îmi vină acasă, prin poştă. E a doua oară în 14 ani de când conduc şi mi se suspendă permisul. Asta e, în cele 30 de zile voi merge cu taxiul", a declarat Huidu pentru Libertatea, potrivit ediţiei online din 28 ianuarie 2009.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/serban-huidu-a-ramas-fara-carnet-in-2009-in-apropierea-zonei-in-care-s-a-produs-accidentul-duminica-8873086
8873086
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.